04.des.2010 ? 15:08

BOOORED

Ja, jeg er forsatt helt elendig til å blogge, altså jeg gidder ikke, fordi jeg har ikke en drit å blogge om. men nå blogger jeg da. Jeg var utrolig irritert i går, fordi det var ulykkesdagen min. Først mistet jeg Bankkortet, busskortet, skolebevis og masse andre kort. Altså jeg mistet hele kortholderen på skolen. Det verste er at jeg vet hvor jeg mistet den, jeg kan bare ikke finne den, fordi det er bare det stedet jeg har vært. Så noen har sikkert tatt den, ellers har den falt bak en hylle. Jeg måtte låne 100 kr av skolen til buss..

også var det jo xfactor. Mo gikk ut! jeg heiet på han, så nå skal ikke jeg se mere av xfactor. så nå skylder de meg penger fordi jeg brukte masse penger på å stemme.

Haha, sånn er livet,  idag skal jeg i gullbryllup til farmor og farfar. 5O år. Lenge det!

 tok det med Ipoden, haha syntes det var litt tidig.

01.des.2010 ? 16:35

Ipod

Jeg ligger å ser på lost, blogger faktisk fra min nye iPod. Den kostet meg 2238 kr med forskring, altså om jeg knuser den kan jeg få en helt ny for 100kr. Den er med kamera forand og bak. Jeg er veldig fornøyd, egentlig ville jeg ikke ha iPod toutch eller hva det no heter. Jeg ville bare ha en iPod nano, men de selger jo ikke den noen steder. Skulle ha noe å høre på musikk med og jeg liker ikke de små greiene. Så det ble denne.

Jeg hadde bursdags penger. Har ikke så mye annet å skrive enn at jeg skal ha muntelig prøve i naturfag imorgen.


Hva skal du imorgen?

Om

Min profilbild

Hea


hits