27.nov.2010 ? 23:31

Ikke lenge igjen...

Ikke lenge igjen til jeg ikke har bursdag lengre.. Heldigvis har jeg bursdag 00:27, så 27 minutter over 12 har jeg ikke bursdag igjen... Men men, har jo hatt en helt fantastisk bursdag, med masse gaver, familie, oppmerksomhet og glede.

 

Helen liker oppmerksomhet av og til.

 

Picture #354

27.nov.2010 ? 20:13

HAR BURSDAG IDAG!

Heisann!

sorry for ikke å ha blogget, men har hatt så mye å gjøre. Men nå blogger jeg da, skal bli flinkere med det altså. Men jeg har altså bursdag idag, som du ser på overskriften. Fikk ubeskrivelig mye fint idag. Synd at ikke kamera mitt funker.. Men sånn er livet.

 

Dette er forresten meg idag, kjolen og genseren fikk jeg til bursdagen! <3

 

Jeg ble kjempe fornøyd med dagen, gavene! var med bestevennen min idag! og besøk av familie. Utrolig fin dag idag. Virkelig synd at den er over, fordi da får jeg ikke mere oppmerksomhet.... HEHE.

 

HVA HAR DU GJORT PÅ IDAG ?

26.nov.2010 ? 00:39

Cheerleading practice.

HEEISANN DERE DER UTE.

 

Jeg er hjemme fra Cheerleading trening, eller det er vel en liten stund siden! Koselig trening idag. Utenom det var bare meg og en annen gutt fra Senior laget på trening, så jeg hadde det gøy med å stønte med Junior idag. De er utrolig flinke da, også prøvde jeg å være side, gikk ikke så ille. Jeg har bare vært det 2 ganger før, og da fikk jeg det ikke til.. Men jeg fikk det faktisk til idag. Også var jeg bak og framme, så jeg var nesten alle tingene utenom flyer!

 

Så ja, det var en veldig grei trening idag, folkene på junior er så hyggelige.

 

 


Jeg er framme, og resten er junior. En på laget har redigert bilde, fant det på Facebook.

 

Så hva har dere gjort idag?

20.nov.2010 ? 03:35

Natta

Jeg bare skiver et lite innlegg, tror jeg skal legge meg, men jeg er litt merkelig , det kommer til å ta sin tid. Btw, jeg har blitt hekta på Katy perry sine sanger, plutselig, noen av de er bare nydelige!

 Savner det blonde håret mitt. dette er det bildet i headeren. Har laget ny nå i sted. fant ikke noen bilder jeg ville bruke med brunt hår. sier vel bare godnatt!

 

xoxo H.

20.nov.2010 ? 01:24

Frisør i 6 timer på skolen!

Idag har vi hatt frisør i 6 timer på skolen, Vi har prosjekt i fordypning. Nå har vi frisør 4 fredager, dette er den 2. Første fredagen var jeg i Oslo hos pappa, så fikk ikke være med.

 

Men det vi skulle lære idag, var hvordan gjøre hodemassasje, hvordan man føner håret og rette/krølle det riktig! btw mamma kjøpte ny hår føner idag, fordi jeg ødelagte den gamle. haha! er ikke jeg flink eller? Jeg hadde tenkt å kjøpe en i julegave til mamma, den andre var gammel, glad for at jeg fant noe annet!

 

Her er håret til Kristine, før jeg rettet hennes, og meg i stolen, rett etter hun har vasket det, hun var ikke så flink til å ta ut balsamen!Rose prøvde å tupere håret mitt, fordi Kristine hadde ikke fått ut balsamen så de ble så flatt.Rose og meg.

Og sånn ble håret til Kristine etter jeg hadde rettet det, hva syntes du ?


Ja, så det var min dag, jeg skal ikke blir frisør, jeg skal gå i militæret! har utrolig lyst til det, vil også bli politi, men det kommer ikke til å skje! her drømmer man litt.  Jaja. Hva har du gjort på idag da?

 

xoxo H.

19.nov.2010 ? 00:28

8 days.

Ja, jeg er en veldig dårlig blogger. Har hatt utrolig lite blogg lyst i det siste, sikkert fordi jeg ikke orker en drit. Bare stirrer på serier hele dagen. Men tenkte jeg skulle gi en lyd fra meg, sånn at ingen tror jeg har blitt skutt. Eller noe sånt, fordi jeg våknet faktisk opp av å puste dyp inn rundt kl 4 i natt. Fordi jeg ble skutt.

 

Litt gøy egentlig.. haha.

 

Javel, over til hvorfor jeg ikke var på skolen i dag, ja du hørte riktig. Jeg var skutt. Neida, har vært syk i dag, men jeg ble bedre, så jeg gikk ut døren og fant ut at jeg ville gå på cheerleading trening. For de som ikke vet det er det en sport. Det jeg gjorde på trening i dag, var og dytte noen på en sånn man flytter matter med, jeg løp med 3 stykker opp på den og en del matter og kræsjet den inn i et mål og en god del med stoler, veldig gøy. Helt alvorlig, veldig gøy.

 

Picture #334Men nå skal jeg slutte å mase, kos dere videre. Men en ting må jeg ikke glemme å si, overskriften min. Jeg har bursdag om 8 dager i dag. altså den er halv 1. har bursdag den 27! gleder meg litt altså.

 

xoxo H.

03.nov.2010 ? 22:17

Krøllet håret

Hehe, når jeg kjeder meg, så liker jeg å krølle håret, det går vekk til i morgen så! håret mitt er så rett hele tiden. Altså det vil ikke holde seg oppe. Det er helt rett etter jeg har dusjet og tørket håret, ellers så former det seg veldig lett, så det former seg etter hvordan de ligger, eks vist jeg tar det bak ørene, får jeg en sånn form akkurat der..


ikke det beste bildet av håret når det er rett, jeg hadde ikke andre bilder her.

 


ikke det beste bildet, men kamera gikk tom for strøm nettopp, når jeg tok bildet. som du ser har jeg litt rett hår over.

 

Men jeg orker ikke å skrive mere, så jeg sier god natt og sorry for ikke ha blogget på en stund...

 

Om

Min profilbild

Hea


hits