29.okt.2010 ? 18:42

Ny header

Helloen!

Har fikset hele designet hvitt, dette er egentlig bare midlertidig, fordi jeg var så utrolig lei det gamle, egentlig litt nytt, men jeg blir fort lei, sånn er livet vettu.

 Bildene er litt gamle, bildene er i cheerleading drakten min.. tehe.

 

Men nå skal jeg ta og se ferdig NCIS, eller se mange til episoder, haha jeg er veldig merkelig når det gjelder serier, jeg lever meg helt inn i de, jeg blir aldri lei, det gjelder om jeg liker serien eller ikke. jeg kan nesten alle trekk av mesteparten av seriene, jeg vet utrolig mye om hvordan de blir laget og slik. Jeg kan ligge merke til bra eller dårlig skuespill, ikke noe er dårlig, men jeg kan ligge merke til forskjell. Liker ikke mange norske ting, fordi de virker alt for falskt. Sånn skjer når du stirrer på serier 24/7.. Haha, livet mitt, har ikke noe liv altså.

29.okt.2010 ? 00:29

Tegninger jeg har tegnet i det siste.

Heisann, jeg tenkte jeg skulle legge ut noen av tegningene jeg har tegnet, tegnet noen i forgårs og 1 i går, i think. Er ikke helt 100% sikker. hehe, samme det vel. Dette er fullfart tegninger, og det er en del feil, øving gjør mester. Men de er ikke brukt noe lang tid på. De to siste tegningene er fra nå nettopp i sted.

 

Har ikke hatt noe lyst å tegne sånne som jeg bruker evigheter på, fordi jeg ødelegger de alltid på en eller annen måte.

Michael Socfield (Wentworth Miller) & Sara Tancredi (Sarah Callies) fra Prison Break


Michael Socfield (Wentworth Miller) & Sara Tancredi (Sarah Callies) fra Prison Break her også.

Ikke så bra, men prøvde å tegne han fra prison break, som jeg skrev over.

Kjedet meg, så jeg hang de opp på veggen, fordi det skapet var helt tomt, den nederste tegningen er ikke fra prison break, det er fra en helt annen film.

 

Også her er noen tegninger, eller to stykker, jeg brukte rundt 5 min på de, det er Facebook profilbilder, de spurte om jeg kunne tegne de, så jeg to å gjorde det. 

Jeg har en del feil på noen av bildene om jeg skrev over, men du lærer jo av feil, sier man! så sånn er livet, har ikke tegnet ekte personer, mer enn et år, før det tegnet jeg tegneserie figurer altså Manga om du vet hva det er, også fantasi.

 

Hva syntes du ? liker du å tegne ?

26.okt.2010 ? 23:02

Se hva jeg kan!

HEISANN!!

Haha, bare tull, jeg kan det. Men dette er et natta innlegg, skulle bare ha meg en overskrift. imorgen tidlig skal jeg til haukeland, skal bare ta en stygg blodprøve, fordi de skal finne ut hva jeg har alergi mot.

Bilde som hører til overskriften.

 

Legen vet jeg er alergisk mot noe, skal bare finne ut hva. Jeg tror det er dyr altså pels og støv, fordi vi har kanin, og når jeg rydder rommet så finner jeg støv og jeg reagerer. Kommer ikke akkurat til å bry meg og det da. Jeg kvitter meg ikke med kaninen.

GOD NATT OG SOV GODT!

 

26.okt.2010 ? 18:16

Prison Break<3

Åe, jeg har sett alle sesongene av Prison break, eller ble ferdig i går, og det er en alt for tirst og lykkelig slutt, jeg amberfaler serien, men folkene som har laget den. fikk beskjed inni lagingen av sesong 4, så de fikk lov å lage den ferdig. Men vist en serie, eller en film blir lukket, så får du som oftest ikke vite hvorfor.

 

Så det kommer ikke flere, de skulle fått lov å lage flere, fordi da hadde det sikkert gått enda, det er sikkert fordi det er mere populært i Europa enn det er i Amerika.

 

Picture #305

 

Skal ikke fortelle mere, fordi om du noen gang ser den fra 1 - 4. Så skal jeg ikke si noe mere, fordi da ødelegger jeg alt. Han Wentworth Miller er utrolig fin, synd at han er homo, er ikke 110% sikker, men jeg mener det.

 

btw, sorry at jeg ikke har blogget på en stund, har ikke hatt tid, har stirret på prison break.. haha!

20.okt.2010 ? 22:09

Ommøblering, igjen!

Okei dette er ca som 4 ganger jeg ommøblerer rommet mitt i år altså, meste parten av gangene er pga jeg føler for å gjøre det, men da gjør jeg det helt alene. Dennegangen, hadde jeg den nye sengen min med vinduet, men det blir så kalt, fordi de har snødd i dag. Btw, nå får dere se den nye sengen, fordi jeg sa jeg skulle legge ut bilde, men hadde glemt det.

 

Men først seriene mine, som jeg er så gald i .. haha ser egentlig mesteparten på pc da.

 

 


Alle mine serier, noen  er ikke åpnet, altså 4 av de, 3 av de har ikke jeg sett enda, og den ene har jeg sett på pc. Jeg holder på å se prison break på dataen, så jeg skal se de når jeg er ferdig. being human har jeg aldri sett, det er 1 og 2. Jeg kjøpte de i dag. og de to andre jeg ikke har åpnet de er fra Sverige.

 

 


Sengen min, der den står nå. Det grønne på veggen skjedde når jeg gikk i 1 eller 2 klasse. Min lillebror hadde leke slim og vi delte rom.


 

Har ikke bilde av alle tingene, pga det er forsatt rotete, er ikke ferdig å rydde enda.

 

 


mitt kjære tv. haha


Jaja, men nå må jeg legge meg, pga jeg skal til legen kl 8, akkurat når jeg begynner på skolen. så det gjør jo ikke så mye. God natt og sov godt alle sammen.

 

XOXO H.

19.okt.2010 ? 23:41

JEG ER STOLT!

gjett hva jeg fikk til idag, jeg fikk til å gå helt ned i spgaten, en ene siden og jeg er kommet mye lengre på den andre siden, et er utrolig gøy, jeg har et gammelt bilde der jeg går litt ut, ikke så utrolig langt da, men et lite stykke. Og nå kommer jeg helt ned. og det bildet er tatt i sommer.

 

Det er litt gøy når du får til slike ting, var på cheerleading trening idag, vi hadde en hard og god trening. Det er flott med masse styrke trening. Elsker det.

 

Men jeg fikk det til, vi skulle tøye spagat, så plutselig trodde jeg det var feil bein, altså den siden jeg ikke får det helt til med, men nei plutselig var jeg nede. Sikker ikke så gøy å lese da, men jeg er gald. Haha, bare tenker på alle de andre som får til alle veier, jeg er dårlig i forskjell til de altså.

 


Det er alltid gøy å få til nye ting. Dette er det gamle får meg ut mye lengre nå!

 

Kan du gå ut ?

XOXO H.

18.okt.2010 ? 19:20

Blabla bla..

Ja, blaaa. Neida. Nå skal jeg fortelle min dag. Den er altså ut døren, inn i bussen, ut av bussen, inn i bybanen, ut av bybanen, inn på skolen, ut av skolen, inn i bybanen, ut av bybanen, inn i bussen, ut av bussen og hjem. Min dag, ellers har jeg sett på prison break. Hatt en morsom dag på skolen.

 

Kristine er flink i engelsk "one floodhest, whit boookers end halle" altså noen som kan gjette hva det betyr? Nei trodde ikke det. "en flodhest med bøker og hale" den flinkeste i engelsk noen sinne.

 

Jeg syntes han er fin, ikke det beste bilde, men det første jeg fant. haha. Sikkert fordi jeg sier det til vær eneste serie, så finner jeg en eller annen som er fin, eller i nesten vær tror jeg.

 

KJEDELIG INNLEGG.

HVA HAR DU GJORT I DAG, OG HVA SYNTES DU OM HAN ?

XOXO H.

17.okt.2010 ? 20:31

Tidig video, med drakt delen våres! (Cheerleading)

Vet ikke helt hva det er men det er samme drakt delen som vi har som cheerleading drakt! Det er en veldig tidig video. Gå inn her for å se videoen http://www.tv2underholdning.no/gkn/slik-har-du-aldri-sett-tv-2vaerdamen-3316638.html

jeg ambefaler virkelig å se den! den er faktisk morsom. Tror det er underdelen og overdelen. Og duskene. Haha det er litt tidig å finne ut av slike ting altså.Jaja, ta en titt da. Tenkte jeg bare skulle poste den, har ikke noe annet å gjøre. så hvorfor ikke ?

Noen som lurte tidligere på hvilket lag jeg går på, det er Bergen Storm cheerleding.


Har du sett den ?

17.okt.2010 ? 14:33

Hvem kler best ?

 

http://i2.tinypic.com/6ajac0m.png

Jojo eller magen fox ?

jeg syntes egentlig begge to.

17.okt.2010 ? 14:14

Mom, I'm home

Jeg er hjemme fra Oslo! jeg er sykt heldig da, kommer hjem til helt ny seng. Det hadde jeg ikke noe aning om altså.  Den er kjempe behagelig, kan ta bilde av den etter på, lurer på hvordan, finner alltid ut da. Kamera mitt er jo ødelagt. Mamma mistet det i gulvet på flyplassen til Oslo. Typisk, men men. Sånn er livet. Kan ta bilder med det, min linsen faller av, så jeg må holde den på. Hade pappa, hei mamma.

 

Men skal snart i besøk, kom hjem i dag, og jeg får ikke noe fritid i det hele tatt.

 

Hva skal du idag ?

16.okt.2010 ? 22:23

Hjem til Bergen.

i morgen tidlig er det hjem til Bergen, høstferien er over snart. Siste dag i morgen, så er det skole igjen. Men nå sitter jeg å stirrer på prison break. den gøyeste serien på en stund altså, jeg bare elsker sånne serier. Jeg har sett langt over 15 forskjellige serier, alle jeg har sett, har jeg sett til det ikke er mere. og noen holder jeg på med pga det kommer jo mere og mere episoder. Det er nesten livet mitt. Jeg elsker å se på serier altså.

 

Men herregud, nå skal jeg slutte å skrive, pga jeg må se ferdig.

 Bildene er tatt nettopp.

 

Har du hatt høstferie ?

15.okt.2010 ? 23:50

Natta

Jeg tror jeg legger meg nå, har sittet å sett på Prison break en god del i dag, måket løv og sett 5 episoder av Americas got talent. og nå holder jeg på å se ferdig en prison break episode. Det er jo drit gøy. Men jeg liker jo liksom 100000 serier, så det er vel ikke noe skjokk.

 

Picture #281

 

Så god natt. Sov godt alle sammen, og for de som har, kos dere resten av fritiden deres. Høstferie er deilig!

15.okt.2010 ? 14:47

Bli med på topplisten min?

Jeg hadde tenkt å lage en toppliste. Så bare meld deg på. jeg trekker ut etter hvor mange som melder seg på, så bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så er du med.

 


Et bilde av meg i klasserommet.

 

 

Bli med da vel!


 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

15.okt.2010 ? 14:19

Nytt design

Hva syntes du om det nye designet mitt, endelig fornøyd. Sier jo det vel nesten vær eneste gang, men dette designet skal jeg prøve å holde en stund. det er noen små ting jeg ikke er helt fornøyd med. Men skal prøve å fikse det. men ikke nå.

Gamle designet.                                          Nytt design


What do you think ?

.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

15.okt.2010 ? 12:50

...

Jeg er forsatt i Oslo eller det blir vel Nittedal, men det er jo rett ved grensen. sitter her å kjeder livet ut av meg. Eller egentlig ikke. Det skulle kommet en ny episode av the vampire diaries ut i dag, på Internett altså. Men den kom jo ikke. Så har ikke noe å se på...

Sorry, jeg har ikke blogget i det siste, men har bare ikke hatt blogg lyst. Du vet vel selv hvordan det er om du blogger selv.  Det er så utrolig mange ting jeg skal fikse for folk, jeg må virkelig lære å si nei altså.


et utrolig gammelt bilde av meg og kaninen min, eller det er ikke så gammelt. Litt mere enn et år. Har et lite savn for det blonde håret mitt.

Skal kanskje å bade i dag, er ikke helt sikkert, men har ikke så utrolig lyst.

 

Hva skal du i dag ?

14.okt.2010 ? 16:58

Elsker Denne <3

Har laget den selv, elsker denne sangen <3

 

14.okt.2010 ? 00:08

savner, savner ikke.

Jeg savner litt det blonde håret mitt, samtidig ikke. haha! fant to gammle bilder.

12.okt.2010 ? 20:02

Høstferie, Oslo og lat.

Heisann

Ja, jeg er virkelig lat. Orker ikke å blogge, jeg tenker, nå skal jeg lage et innlegg, så jeg går inn på post, begynner å skrive. Men nei, gidder bare ikke. Lat kalles det, jeg har ikke et liv, så kan ikke bruke det som noe unnskyldning.

 

Men oppdatere litt her, jeg har høstferie fra skolen, jeg er i Oslo hos pappa, jeg skal til Sverige i morgen og jeg har vært i Vikersund. Så det er skjedd en del ting siden sist jeg blogget altså. Ja, en ting til. Mamma har ødelagt speilrefleks kamera mitt. Hun mistet det i gulvet på flyplassen.. Men kan ta bilder med det, men jeg må holde linsen på plass, er ikke sikker på om det er linsen eller selve kamera.

 

Så jeg kan poste to bilder jeg har tatt nå  når  det har vært ødelagt. Her i Oslo.

Men nå skal jeg ut en liten gå tur. Så da er vel innlegget ferdig.

06.okt.2010 ? 18:04

Prøveeeeeeer.

Jeg skal ha to prøver i morgen, fuck it. Det er utrolig stress å øve på to prøver, så tror jeg bare kommer til å øve på en jeg ikke kan en ting på, fordi det er så vanskelig å huske to prøver.

Man får vondt i hode, sliten, trøtt. og ja du vet vel hvordan det er å øve på en stygg prøve/prøver.

 Men jeg må øve videre, skal ikke være oppe så lenge, da kommer jeg aldri til å få til noe. Så håper dere har hatt, får en fin dag idag.

XOXO H.

05.okt.2010 ? 22:18

Bored

Ja, jeg er ikke flink til å blogge, det ender alltid opp med et innlegg rundt før jeg legger meg. Skal jo på skolen i morgen, men i dag var jeg ikke på skolen pga jeg var kvalm tidligere i dag, jeg er bedre nå. Men når jeg våknet, andre gangen altså, hadde jo en gang pga vekkeklokken. Men altså andre gangen så hadde jeg plutselig sånn syk vondt i skulderen, jeg har ikke ligget skjevt eller noe slikt, det er inni skulderen.

 

Men shit i det, det er sikkert bedre til i morgen. Må ta den stygge bussen rundt 12 over 7, gjelder hvilken buss jeg velger å ta, det kommer an på når jeg våkner, vist jeg bruker lang tid ut døren tar jeg den halv, det kommer jeg akkurat til skolen i riktig tid, men det gjelder også på når den stygge bybanen får, men den er litt bra å ha, så fordi den stopper rett utenfor skolen.

 

Det går utrolig mange busser til byn, så jeg kan ta nr 40, 41, 42, 43, 44, 45 (er jeg ikke helt sikker på) 46 og 100. vist jeg løper ned på terminalen, ellers kan jeg ta den fra rett bak blokken.  Men nå skal jeg slutte å kjede med alt den stygge skrivingen.

 


Savner NM 2010 i cheerleading. fant igjen bilde tidligere idag, så tenkte jeg bare skulle poste det.


XOXO H.

04.okt.2010 ? 22:27

Hekta, som vanelig

Akkurat nå er jeg kjempetrøtt, men dessverre er jeg hekta på Dexter (som vanlig blir veldig fort hekta på serier altså), men det er ikke dessverre, pga jeg bare elsker den serien, men jeg skal jo på skolen imorgen. Så jeg må egentlig legge meg. Blogging pleier å hjelpe for å legge seg, pga jeg pleier å blogge rett før jeg legger meg. Så på en måte så får det meg til å ville sove.

For de som ikke vet hva Dexter er, så er det en serie, som jeg har skrevet om HER. Dette er garantert favoritten min altså.

Også prøvde jeg å tegne meg selv på paint, altså et bilde av meg.


Mislykket paint tegning. har et til bilde i et av innleggene under, men det er ikke meg da. Jeg liker å tegne på paint , det er litt gøy av og til.

 

Har du sett serien dexter før ?

Liker du å tegne ?

03.okt.2010 ? 20:01

Dexter

Dette har blitt min favoritt serie altså, den er bare helt utrolig gøy. For de folkene som ikke vet hva den handler om, så er det altså om en Seriemorder rundt 30 årene, som jobber som sånn blod ekspert i politiet (virker faktisk som er en utrolig stilig jobb, men jeg har jo ikke noe i mot blod da) Han er utrolig dyktig pga faren hans jobbet i politiet. Men han døde, av en "hjertefeil" skal ikke avsløre noe, så jeg bare forteller det slik, at ikke noe av de som skjer i andre sesonger kommer med inni her. Det blir litt dumt. Han er adoptert, han fant han i en sak.

 

Men serien er fantastisk gøy, han har en kjæreste og en søster. Men ingen vet hvem han egentlig er. Denne serien anbefaler jeg sterkt, den er veldig gøy. Men vist du har store problemer med blod, så tror jeg ikke det er så lurt. Det er 4 sesonger, den 5 sesongen er kommet ut på tv i USA. tror det er kommet 1 episode.

 

Jeg har kjøpt 1 og 2 selv, men holder på med nr 3 på pc. Så er ikke ferdig med alle enda. men ikke lenge igjen, fordi jeg bruker ikke lang tid på å se de ferdig altså.

Picture #267Sesong 2, hadde den rett med meg, så jeg bare tok et bilde av den.

 

Har du sett den før, om du har hva syntes du?

03.okt.2010 ? 00:42

Paint tegning x)

Kjedet meg, ble inspirert av et bilde av meg, men det er ikke meg, fordi det ligner ikke den shit.Det er så utrolig mange som tegner på paint, så jeg tenkte jeg skulle tegne litt selv. Har gjort det en del ganger før, men det er en god stund siden nå.

 

What do you think ?

03.okt.2010 ? 00:29

Cheerleading video!

video:bergen storm cheerleading


{Fikset den litt, noen så videoer fra trening, jeg er fremperson, hun er utrolig flink for å være base (side) til vanelig}

02.okt.2010 ? 19:00

Im bored.

Hehe ikke så kjedelig ser jo på dexter, det er kjempe gøy. Kjøpte sesong 1 og 2 på platekompaniet på torsdagen. Det er virkelig vært pengene. Idag har jeg vært med Rebekka, vi gikk på vestkanten. Det er et senter for de om ikke vet det.

Har ikke så mye mere å skrive egentlig uten om at jeg er utrolig trøtt .

Hva har du gjort i dag da ?

 

02.okt.2010 ? 14:24

Bergen er nydeligSant ?

01.okt.2010 ? 18:56

Har laget sølv armbånd :)

Idag har vi hatt 6 timer gull smed jeg har laget et sølv armbånd, egentlig skulle vi bare lage lenken, men jeg laget også en plate der jeg graverte inn navnet mitt. Så dette var siste gangen med gull smed, om jeg ikke velger det etter jul. Da skal vi velge mellom, gull smed, frisør, blomster dekor, keramikk, interiør (tror jeg) og tekstil.


Det ekte sølv armbåndet jeg laget. det tok meg over langt over 6 skoletimer.

 

Hva syntes du om armbåndet jeg har laget ?

Om

Min profilbild

Hea


hits