30.sep.2010 ? 23:36

Fridays and more

Heisann, idag har jeg vært på museum, om  Bergen virket det som. Vet egentlig ikke helt hva det het eller var, også etter det så gikk vi fra bryggen i byn til T.G.I Fridays. Spiste sånn lunsj burger, heldig vid veldig billig. Også drakk jeg 4 glass med brus, det er gratis påfyll, så måtte jo utnytte pengene, men vi feiret bursdagen til 3 stykker på en måte. En av de hadde bursdag i dag.

Utrolig koselig, men ellers har jeg vært på cheerleading trening. Gikk hjem tidligere fordi vi ikke hadde trener, og jeg hadde ikke så mye annet å gjøre.


Meg og Kristine


Tatt fra bryggenKlassen min uten om en da.

 

Hva har du gjort idag ?

29.sep.2010 ? 16:12

Nye sko

Heisann, nå sitter jeg inne på mitt rom og hører på musikk. Ser på life unexpected i tillegg. Men i dag har jeg vært på skolen fra 08:00 til 12:45 kort dag idag. Det jeg gjorde de siste timene, var at jeg stirret på glee samtidig som jeg brettet noen fugler til en uro vi lager. Sånn kunst greier, jeg er et bevis på at det går ann å være effektiv samtidig som å jobbe.

Så idag skal jeg ingenting tror jeg! det glemte jeg nesten har kjøpt meg et par nye sko.


Din sko 399,- jeg syntes de ser bedre ut på ekte, men det er min mening!

 

Men i morgen skal vi på fridays den har et lengre navn, men husker det ikke, vi skal det i to tiden tror jeg. men først skal vi på museum. Men før det skal vi ha timer, vi skal der med klassen pga noen har bursdag. Eller har hatt i denne måneden. Pluss en i klassen har i morgen, vi skal også gjøre sånn i november. Jeg har bursdag den måneden også noen andre da.

Hva syntes du om skoene ?

27.sep.2010 ? 22:02

Jeg gjør.... wait for it!

Ikke en drit akkurat nå. men jeg skal pakke sakene til skolen imorgen. Fordi jeg må stå opp så sykt tidlig vær eneste dag, fordi vi begynner 8, må ta bussen rundt 12 over, så må jeg ta den stygge bybanen her i Bergen som er stappfull vær eneste dag. Eller nesten. Også har jeg av og til en halvtime utenfor klasserommet før vi begynner, jeg kunne sovet. Men dessverre bor jeg så utrolig langt unna, eller litt langt da.

 Men nå skal jeg fikse litt opp i tingene mine. Fordi jeg er flink å glemme, finne noen klær til i morgen. Kommer sikkert bare til å være en slask som vanlig, også skal jeg pakke gym tøy, drep meg! vi skal ha gym imorgen.

Det kommer til å bli waaaaait for it.         Kjempe kjedelig.

Men en positiv ting med imorgen er at jeg skal på cheerleading trening, jeg elsker cheerleading!


Men godnatt sier jeg da vel ! sov kjempe godt.

27.sep.2010 ? 18:41

IM BOOOOOORED.

27.sep.2010 ? 09:53

skolen

Heisann, jeg er på skolen i friminuttet. kjeder livet av meg, pga skolen er dirt kjedelig. så jeg skulle bare skrive et lite innlegg, det blir ikke så langt. fordi nå skal jeg inn.


 

26.sep.2010 ? 13:08

Fotokonkurranse

Jeg tenkte jeg skulle melde meg på en foto konkurranse, denne konkurransen er hos Karina Olsen (trykk for å komme seg inn)

det er en svart hvit konkurranse, så jeg håper du også vil delta.

btw, bildene er i 700px, håper det går fint!

26.sep.2010 ? 12:47

header & designWhat do you think ?

har ikke photoshop på denne pcen, så jeg bruker photoscape. er på skolepc!

26.sep.2010 ? 12:21

Boored..

Heisann folkens.

Nå er jeg våken, okei jeg våknet for sånn 2 timer siden, er ikke helt sikker. Men nå blogger jeg iallefall. I dag skal ikke jeg en drit utenom på en tur senere i dag med en venninne. Men jeg skal gjøre en stygg lekse for meg, fordi jeg har vært syk, så derfor måtte jeg ta igjen de, med å male et maleri hjemme. Kommer til å ta evigheter fordi jeg ikke gidder å male en stygge oppgaven. Kunne malt alt annet. Kontrast oppgave, slik er det å gå design og håndverk.


et bilde av meg fra i går.

Hva skal du gjøre i dag ?

25.sep.2010 ? 10:22

Kjøpte japanske linser.

Heihei!

jeg har kjøpt linser pga, en i klassen min hun har en venn som bestiller ting fra andre land. Så hun fikset meg linser, de er større enn vanlige linser. Jeg skal kanskje kjøpe flere farger! også kjøpte jeg falske vipper og dip lainer.Har du farge linser ?

23.sep.2010 ? 22:50

fiksing av design

sorry har rotete design pga jeg holder på å fikse det.

23.sep.2010 ? 17:56

cheer trening

Heisann folkens!


nå skal jeg på cheerleading trening, blir deilig å trene, bare elsker å gå på cheerleading, det er mega gøy! det kan jeg virkelig love deg. Men jeg må gjøre meg klar, eller nei vent! mamma skulle kanskje få kjæresten hennes til å kjøre meg, sånn at jeg kunne se fetteren min spille fotball kamp. han går i 5 klasse, eller 4. er ikke sikker, han bor et stykke unna, men de skulle spille kamp mot laget her. Så da kan jeg kanskje gå rett opp å se på han spille!

 

 

Vist mamma får han til å kjøre meg da. ellers må jeg ta bussen ca en time før, vist ikke går den ikke før etter trening har begynt.

 

Bildet ble tatt NM 2010, vi er en del til nå, eller mindre, er ikke sikker, fordi folk er begynt og folk har sluttet. Men vi har et junior lag også da.

 

Går du på noe ?

 

22.sep.2010 ? 21:12

klassebilde våres.

Heisann, lenge siden eller? i dont know.

jeg er forsatt syk, så jeg er litt giddalaus som vanlig, men jeg sier at jeg skal blogge mere altid, men ja. Du forstår vel hva jeg mener. Btw, i dag ble klassebildet ligget ut på den siden man bestiller det fra og det er en måte du kan ta det i en passe størrelse. Fant det ut, pga det lå plutselig på face. Men, skal slutte å skravle, skrive blir det vel. Btw, jeg er awesome, jeg bare elsker det ordet, og det er jeg.


Jeg er hun øverst i stripete svart og hvit genser. jeg bare hater bildet.. men ikke noe sjokk hater de, men bruker bilder jeg hater selvom, det er liksom typisk meg. Men jeg er forsatt awesome.

Som du sikkert ser hadde vi svar hvit tema, ++ mørke farger, men helst svart hvit. eller gråå. jaja! den beste klassen noen sinne, som sikkert alle sier, men sånn er det. Men denne klassen er awesome! 1DHG.

Btw, kommer sikkert til å bruke awesome veldig mye, kommer sikkert til å gå over, eller bare ikke! jeg bare elsker ordet, eller awesome er bare helt awesome!

 

Har dere klasse bilde, hadde dere tema ?

 

20.sep.2010 ? 08:47

DET ER SÅ STYGT!!!

Jeg er blitt syk, det begynte litt i går, men det ble værre og værre når jeg sov, så har så vindt sove i natt. Men jeg begynte meg å være litt snufsete. ikke mye, men bare litt, og det var etter vi hadde hatt ute gym i pøøøs regnet! Skolen er stygg i hodet, det er de som har skylden for at jeg er syk. Det brenner i halsen, hode mitt verker mere enn vanlig. Også er jeg tootalt tett, og nesen min verker.. eller behulene mine.

Jeg skriver sikkert en god del feil, men jeg greier ikke å fikse det nå, fordi når jeg er syk er øynene mine borte, så jeg orker ikke. sorry for det no allefall !


Et bilde av meg fra konfirmasjonen til fetteren min. Eller rett før blir det vel.

og i dag, er jeg bare helt forferdlig. Prøver å¨sove, men det er så ubehagelig når man er syk..

Har du blitt syk pga skolen før ?

18.sep.2010 ? 22:33

So sweet!

I love hello kitty! de er så kjempesøte, se alle figurene da. er du bare ikke enig, det er så mangen flere, men orker ikke å gå inn å finne alle, det må være langt over 10000 forkjellige!Hvilke likte du best ?

17.sep.2010 ? 21:31

Ny header!17.sep.2010 ? 16:35

Se hva jeg har laget!

Heisann, idag har vi hatt kjeramikk som jeg skrev på sist innlegg. Hadde faktisk tid til å blogge i friminuttet. Men jeg har laget tre ting, En hund (ekstra) et fat og en skål, begge hadde bein, vi hadde to ganger på oss, altså 2 hele fredager fra 08:00 til 14:40. Neste gang skal vi ha gullsmed i think.


En skål med en pigvin på, en hund som ligner på en katt og Fat!


Skummel hund, som ikke ligner helt!


Meg på pcen.

 

What do you think? 
 

 

17.sep.2010 ? 12:02

Kjeramikk

Heisann

Jeg sitter i friminuttet, vi har kjeramikk i hele dag, altså stygg leire under neglene. Hater det,  men jeg liker kjeramikk, læreren våres er kjempe irriterenes, men det er no bedre enn å ha vanlige fag altså. Neste fredag, tror jeg vi skal ha sølv sme eller noe slikt.


Bare tull altså


Bildet er tatt nettopp meg, så ser du litt av immi vedsinavUtsikten fra vinduet
 

 Det siste bilde er Aleksandra sin hånd, og meg inni kjeramikken! Men nå må jeg inn igjen i timen!

15.sep.2010 ? 19:57

Se, hva jeg fikk til med øynene!

Haha, se hva jeg fikk til meg øynene daa, jeg er jo bare rå flink. Det er bare creepy, jeg ser fulstendig gal ut. ser du, her er den virkelige meg, akkurat slik ser jeg ut til vanlig. Neida, får da ikke håpe det.

Picture #233

Har du fått sånne tidige bilder av deg før ?

12.sep.2010 ? 14:28

Musikk tips ?

Jeg kommer ikke på noe jeg kan høre på lengre, pga er på en måte lei alle sangene, og det er mange sanger altså! Så jeg lurer på om du har noe musikk tips til meg, jeg finner altså ingenting å høre på. Om du vet om noen sanger plis skriv noen ned i komentarfeltet, har så utrolig lyst å ha noe å høre på altså.

Jeg ble bare sånn plutselig lei av sangene, så nå finner jeg ingen jeg kan høre på. Ikke en gang på bussen, og jeg har 249 sanger, jeg vet det ikke er mye. Men har ikke plass til så mye på mobilen min. Jeg sitter her å øver på en engelsk gloseprøve vi skal ha i morgen, og jeg vil veldig gjerne ha noe musikk å høre på, så om du vet om noen! skrive ned, bare rams opp.

Tusen takk om du gidder, du hadde vært en liv redder. Liker nesten alt så!Så har du noe musikk tips til meg ?
12.sep.2010 ? 11:39

Kan ikke bestemme meg..

Heisann, jeg har drømt om håret mitt i natt, pga jeg har lyst å ha lugg, samtidig ikke. jeg tror ikke jeg kler det, men jeg har hatt det før da. Men det er så lenge siden, så jeg vet ikke, pga jeg vil egentlig ha like langt hår. Også har jeg tenkt å stripe håret blondt igjen, pga jeg har begynt å savne det blondt hår. Men det har jeg gjort en stund.

Så jeg skal stripe det blondt, hos frisøren selvsagt. Ellers blir det jo gult, komme kanskje til å blir frisør, jeg går jo design og håndverk. Men det er det siste på listen min altså.
Har du drømmer som får deg til å få lyst på noe ?
11.sep.2010 ? 19:16

Ny header!

Jeg har laget ny header, laget den i sted, eller for en god stund siden. Det blir vel i dag tidlig. Jeg bare lurte på hva du syntes pga, jeg har ikke hatt header på lenge, en eller annen gunn blir jeg bare aldri fornøyd.Hva syntes du ?
11.sep.2010 ? 18:47

Blueberry 10 kr

Jeg har kjøpt 7 pakker med blåbær, det var sånn 10 kroners greie på coop mega, nede på senteret, og jeg bare forelsket meg i de, så jeg kjøpte 7 pakker.. haha!10 kr, for 1, nam brukte 70 kr på det !!

Liker du ?
11.sep.2010 ? 13:13

God Morgen

Hey Hey flokens.

Nå har jeg nettopp voknet, eller det er en liten stund siden, pga Andrè hadde besøk så tidlig! så de vekket meg, Andrè er lille broren min. Det er sykt irriterenes, når han har besøk, får ikke sove lenge eller noe.

Men i går etter en stund, så plutselig kom Therese og Benedicte på døren, lenge siden jeg har vært med begge, ikke Benedicte da, men Therese. Jeg har kjent de siden 1 klasse. gått i klasse med verandre til Vidergående, nå går jeg i paralell klasse med Therese. Men det er ikke så viktig. Vi hang uteen for lavblokken min, haha også møtte vi på noen 8 og 9 klassinger, pga masse tullball. Også var det noen som ble tatt for å stjele en 6 pakning med øl, så ploitiet kom, pga de går i 10 klasse i think.

Masse tull, også var jeg ute til halv 1. Det var bare meg, Therese og en annen fyr igjen, til slutt, han måtte vente på moren. Så jeg gikk inn før de to.

Koselig dag i går. vekket opp minner, men masse drama.


Et bilde av meg fra klassen.

Hva gjorde du på i går  ?
pleier du å komme borti drama ?
10.sep.2010 ? 16:52

Skole Pc

Heisann

Nå sitter jeg å ser på Ghost whisperer, i sted så jeg første episode av the vampire diaries sesong  2!!! tror den kom ut i går eller noe, den var shit gøy. Utrolig spendene, anberfaler sterkt! Men nå ser jeg på ghost whisperer sesong 5, episode 18. Snart ferdig, det blir den siste serien jeg ser ser masse av , pga finner ikke så mangen andre, men det kommer masse nye episoder i denne månden. Så skal jo se de, men  jeg må jo vente, i går så jeg hellcats! den var kjempe gøy, det er en ny cheerleading serie!

Men greit, i dag var jeg på skolen fra 8 til halv to, men vi fikk gå 10 på et, i think. Så vi har hatt 6 timer kjeramikk, sånn vi har program fag på fredager, det eneste vi har, veldig deilig dag i uken, litt avslappene. vi skal ha gull/sølv sme, frisør, tekstil og itriør også! og detter jul tror jeg vi skal velge en av de! går design og håndverk.Ja, vi har fått skole pcen, det tok evig lang tid, pga vi var rundt de siste som fikk, pga de hadde fått litt feil i systemet. slik ser den ut, det er ikke akkurat en bra pc, men bruker den nå, jeg liker den litt, så er det samme lader så jeg har til min vanlige pcen jeg bruker, det er web på den og widows 7, men jeg liker ikke windows 7, det er på en måte litt irriterene, om du går på vgs, har du vel en.


Har ikke jeg stilig sengetøy, haha, slik er det når alt det andre er i vaskemasiken og jeg bruker 5 dyner og 3 puter i sengen!


Har du skolepc ?

09.sep.2010 ? 17:09

Home from school! photo..

Heisann.

Jeg er hjemme fra skolen, endelig har vi fått tatt klassebilde og fått skole pc'ene våres, så nå sitter jeg på skole pcen å blogger, fordi jeg ville. Jeg tok masse bilder i dag, med kamera mitt. btw vi hadde black and white tema på klassebilde. Men på noen av bildene gikk de ikke med det de brukte på klassebilde, men det er bare vist jeg legger ut noen der du ser flere på.


Wanwisa & meg.


Meg, btw stakk av meg Aleksandra sine briller først, også resten av dagen Rikke sine.. syntes det var litt gøy.


Måtte bare ta inn det stilige bilde jeg tok av folk i klassen, jeg er proff fotograf altså!! hahaha


Så det var noen av bildene fra i dag, jeg skal ta bilde av skole pcen senere idag, om du ikke har sett den før, fordi det kan godt hende du har en selv.

Har du skolepc ?
05.sep.2010 ? 21:01

Nakke.

Sov godt og drøm søtt, nå tror jeg, jeg legger meg. Skal jo på skolen i morgen. Begynner 8 vær dag så, må ta bussen kvart over 7.. Mye bedre å gå på videregående, det er akkurat som et stor tonn har falt av deg. Pga, føler at det ikke er så harde dager, altså ikke så mye kjedelig jobbing. Men det gjelder jo litt hvilken linje du tar også da.

Jeg går design & håndverk, det er så mye jeg liker med det, så det er sikkert derfor.tre bilder fra i dag, ikke akkurat verdens fineste bilder da, men men. Tenkte jeg skulle laste opp noen bilder. har vært med Benedicte i dag så.

Har så ekstremt vondt i nakken, vet ikke helt hvorfor, jeg har alltid hatt vondt, men vet ikke helt hvorfor.

Men, men god natt.
05.sep.2010 ? 18:22

Ja, jeg er det.

Er utrolig dårlig til å blogge altså, det er sånn jeg sier at jeg skal blogge mere. Men jeg gjør det ikke, jeg kan si deg, jeg skal prøve. Så får vi se fordi vær eneste gang jeg sier at jeg skal blogge mere så gjør jeg det ikke. Men nå får jeg bare si at jeg skal prøve. Så kanskje det blir bedre da ?

Men i dag har jeg vært ute med Benedicte, vi har gått en tur. også har vi sittet oppe på barneskolen også på en benk med gravene. Veldig oppmuntrende steder da. HAHA..

et gammelt bilde av meg og Rebekka, savner det blonde håret mitt. Men jeg kan ikke bleke det, fordi da mister jeg alt håret, har farget og bleket det alt for mange ganger altså.

Hva har du gjort i dag ?
btw, har fikset designet mitt, hva syntes du ?
03.sep.2010 ? 22:35

The guy who discovered milk? what was he doing with that cow?

Det lurer jeg litte granne på altså.
The guy who discovered milk?? what was he doing with that cow?


Bilde av meg og min Nurke, som ble tatt i sted.
03.sep.2010 ? 18:46

Fløyen med 1DHG

Heisann! lengesiden sist ? i think. Har ikke orket å blogge, men nå blogger jeg.

Ja, i dag har jeg vært på fløyen med klassen. I går tok jeg masse bilder av klassen, legger de kanskje ut om jeg gidder.  Å gå på tur til fløyen er liksom litt en barnetur, mange stopp, og bare rett opp til Utsikten, der fløybanen går, noen i klassen giddet ikke å høre på læreren fordi de orket ikke å gå , så de tok fløybanen opp, å gikk ned igjen, vi var bare Meg, Eliza og Kristine Som faktisk gikk opp, men vi gikk med E klassen da.  Vi er 1DHG. 
Hele skolen var på fløyen i dag, og det er rundt 1100. Men forskjellige steder og ikke samme tid.

Hehe, litt deilig tur, men jeg har hatt så utrolig vondt i føttene og det ene kneet, jeg har falt, også falt jeg en gang til på cheerleading trening. Så etter det er det noe tull med kneet. 

Her er noen Bilder av Meg, Eliza og Kristine og Bergen by! utsikten fra fløyen


Eliza, meg & Kristine.


Også masse fin utsikt over Bergen by, det har vært helt nydelig vær i dag, så det har vært en fin tur altså! vist jeg hadde tatt bilde litt lengre bort, tror jeg kanskje  du kunne sett skolen jeg går på, går på Årstad vgs.
btw, jeg ser helt gal ut på begge bildene, og alle som er tatt i dag, så jeg tar ikke flere ut.

Har du vært på fløyen før ?
syntes du Bergen er fin ?
hva syntes du om bildene ?

Om

Min profilbild

Hea


hits