• BLI VENN?
 • 19.nov.2010 ? 00:28

  8 days.

  Ja, jeg er en veldig dårlig blogger. Har hatt utrolig lite blogg lyst i det siste, sikkert fordi jeg ikke orker en drit. Bare stirrer på serier hele dagen. Men tenkte jeg skulle gi en lyd fra meg, sånn at ingen tror jeg har blitt skutt. Eller noe sånt, fordi jeg våknet faktisk opp av å puste dyp inn rundt kl 4 i natt. Fordi jeg ble skutt.

   

  Litt gøy egentlig.. haha.

   

  Javel, over til hvorfor jeg ikke var på skolen i dag, ja du hørte riktig. Jeg var skutt. Neida, har vært syk i dag, men jeg ble bedre, så jeg gikk ut døren og fant ut at jeg ville gå på cheerleading trening. For de som ikke vet det er det en sport. Det jeg gjorde på trening i dag, var og dytte noen på en sånn man flytter matter med, jeg løp med 3 stykker opp på den og en del matter og kræsjet den inn i et mål og en god del med stoler, veldig gøy. Helt alvorlig, veldig gøy.

   

  Picture #334  Men nå skal jeg slutte å mase, kos dere videre. Men en ting må jeg ikke glemme å si, overskriften min. Jeg har bursdag om 8 dager i dag. altså den er halv 1. har bursdag den 27! gleder meg litt altså.

   

  xoxo H.

  Kommentarer

  Kommentere innlegget her:

  Navn:
  Husk meg?

  Msn/Mail: (vises ikke)

  Hjemmeside/blogg:

  Kommentar:

  Norske blogger

  Om

  Min profilbild

  Hea


  Norske blogger
  hits